İçeriğe geç

2024 Retrosu Ne Zaman Bitecek

2024 Retro ne zaman bitiyor?

5-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerçekleşecek olan Merkür geri hareketi şu şekilde ilerleyecek: 5-15 Ağustos tarihleri ​​arasında Merkür Başak burcunda geri hareket edecek. Bu süre zarfında duygusal ve fiziksel sağlığınızı dengelemeye dikkat etmelisiniz.

Retro etkisi ne zaman bitiyor?

Geriye dönük etkiler 30 Ağustos’ta tamamen sona erecek.

Merkür retrosu bitince ne olur?

Tamamen başarısız olmuş bir ilişki tekrar başladığında, çok fazla toparlanmaya çalışmayın, çünkü retro son, mevcut ilişkilerinizle birlikte hayatınızdan tekrar silinebilir.

Merkür retrosunda neler yapılmaz?

Merkür Retrosu sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

2024 hangi burcun yılı?

Astrolojik takvime göre 2024 Koç yılı olacak. Bu dönem Koç enerjilerini öne çıkaracak ve Koç 21 Mart’ta başlayacak. Koç liderlik, cesaret ve yenilikçilik nitelikleriyle bilinir ve 2024 yılı bu enerjilerle işaretlenecek.

Retroda ilişkiye başlanır mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

Retroda eski sevgili döner mi?

Merkür gerilemesi sırasında doğum haritanızda herhangi bir etki varsa, eski şeyler geri dönebilir. Ancak, bir retroya bağlı olan eski sevginiz tekrar bir retroya bağlı olabilir, bu yüzden onu analiz etmeyi unutmayın.

Yılda kaç kez retro olur?

Yılda üç ila dört kez, her seferinde yaklaşık üç hafta boyunca “geriye” hareket eder ve toplamda yılın yaklaşık dörtte birini sürer. İngiltere’de 2024’e baktığımızda, bu geri hareketler aşağıdaki tarihlerde gözlemlendi veya gözlemlenecek (süre dünyanın farklı yerlerinde değişiklik gösterir): 1 Nisan – 254 Ağustos 2024

Retroda ne olur?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır. Her gezegenin bir dönüş hızı vardır. Ancak, zaman zaman yavaşlar ve Dünya’nın gözünden bakıldığında, bir süre için Dünya’nın dönüş hızından daha yavaştır. Bu durumda, Dünya’daki gözlemci gezegenin geriye doğru hareket ettiğini algılar.

Retroyla giden retroyla gelir mi?

Retro zamanında eski bir sevgiliyle yeniden bir araya gelebilirsin veya retro zamanında kırılmış bir aşkı yeniden canlandırabilirsin. Ama unutma: retroya ait olan retroya aittir.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs geri hareketteyken evlenemezsiniz.

Merkür retrosunda ayrılık olur mu?

Merkür gerilemesi sırasında herhangi bir karar almamanızı öneririz. Gerileme dönemlerinde alınan kararlar kalıcı değildir. Bir örnek, ayrılma kararı veya yeni bir ilişkiye başlama kararıdır.

Merkür retro ne zaman biter?

Retro her şeyle birlikte 30 Ağustos’ta sona eriyor.

Retroda iş başvurusu yapılır mı?

Özellikle yazılı iletişim kurarken, anlaşmazlıklar veya yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabileceğinden daha dikkatli ilerlemek gerekebilir. Bu nedenle, Merkür gerileme döneminde işe başvurmak mümkündür, ancak dikkatli davranmak ve olası iletişim ve teknoloji sorunlarını göz önünde bulundurmak önemlidir.

Retroda saç kesilir mi?

Merkür Retrosu; Saç kesimi için ideal bir dönem değil, aksine bu dönemde yeniden değerlendirme, yeniden yapma ve düzenleme gibi önlemler almanız gerekiyor. Saçınıza gelince, harika veya yepyeni bir stil denemek için biraz daha beklemeniz gerektiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Retroda ne olur?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır. Her gezegenin bir dönüş hızı vardır. Ancak, zaman zaman yavaşlar ve Dünya’nın gözünden bakıldığında, bir süre için Dünya’nın dönüş hızından daha yavaştır. Bu durumda, Dünya’daki gözlemci gezegenin geriye doğru hareket ettiğini algılar.

Retro ne demektir?

Moda terimi olarak, belirli bir döneme ait ve son yıllarda yaygın olarak kullanılan giyim ürünleri ve aksesuarlarının yeniden tasarlanması, üretilmesi, kullanılması ve popülerleştirilmesi anlamına gelir.

En yakın retro ne zaman?

Merkür’ün geri hareketi 2024’te dört kez gerçekleşecek. İlk eylem aslında 13 Aralık 2023’te başlasa da etkileri 1 Ocak 2024’e kadar sürecek. Diğer üç geri hareket 1-25 Nisan, 5-28 Ağustos ve 25 Kasım-15 Aralık arasında gerçekleşecek.

Saturn retrosunda neler olur?

Satürn gerilemesi nedir? Satürn gerilemesi, gezegenin geriye doğru hareket ediyormuş gibi göründüğü, ancak aslında sadece güneş etrafındaki yörüngesinde daha yavaş hareket ettiği bir optik illüzyondur. Bu süre zarfında, Satürn kozmosu yavaşlatır ve bizi daha düşünceli hale getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir